ناز خاتون
بادمجان 1 کیلو
سیر کوبیده 3 بوته
سبزی معطر(نعنا،ترخون،ریحان،پیازچه) نیم کیلو ساطوری
فلفل سبز تند نیم کیلو ساطوری
سیاه دانه 1-2 قاشق غذاخوری
سرکه به میزان لازم
آبغوره
نمک
طرزتهیه &
بادمجان را روی شعله گاز یا آتش زغال کباب کنید.
اگر خوب خوب کبابش کنین میبینین پوستش حالت ورقه ای و جمع شده پیدا میکنه.
بادمجون اگه خوب کباب نشه پوستش بد جدا میشه. بعد از اینکه کاملا سرد شدن به راحتی پوستشون جدا میشه.
اگه احیانا جاییش چسبیده بود با چاقو جدا کنین. بعد از پوست گرفتن بادمجان ها را ساطوری کنید.
مواد ترشی را با کمی نمک در ظرفی مخلوط کرده و در شیشه ترشی بگذارید.
من تمام مواد رو با غذاساز اماده کردم. بادمجون ها رو داخلش ریختم و تا کاملا پوره شدن ریختم داخل کاسه ای.
سبزیجات هم به همون ترتیب آماده کردم. فلفل و سیر و پیازچه هم با هم پوره کردم و به مواد اضافه کردم.
ادویه جات رو زدم و داخل شیشه ریختم.
طرز تهیه ترشی نازخاتون
خیلی شیشه رو پر نکنین که سرکه یا آبغوره بتونه داخلش نفوذ کنه.
با کمک یه قاشق مواد داخل شیشه رو مرتب هم بزنین تا سرکه به خوردش بره و باز سرکه بزنین تا حدی که دیگه جای نفوذ سرکه نداشته باشه
میزان نمک رو من برای هر شیشه به این اندازه 1 قاشق غذاخوری سرخالی میریزم.
میتونین این ترشی رو با آبغوره هم درست کنین
فایل پاک شده است
0 Kb. دریاف شده:0.....
دیگر مرا
به داشتن تو انتظاری نیست
نه من حال عاشقی دارم
نه تو لیاقت عاشق شدن...
■ بماند به یادگار☆